Αποχαιρετούμε τα "Ταξίδια", καλωσορίζουμε τις "Διακοπές"

Αποχαιρετούμε τα "Ταξίδια", καλωσορίζουμε τις "Διακοπές"
Από τις 18 Απριλίου, το vortal Ταξίδια – ο "παλιός" Αγροτουρισμός – έχει δώσει την θέση του στις Διακοπές.

Οι Διακοπές είναι ένα site, με φρέσκο και δυναμικό σχεδιασμό, που θα τροφοδοτείται με περιεχόμενο παρόμοιο με το προκάτοχο «αδελφάκι» του, ενώ παράλληλα θα δοθεί μεγάλη βαρύτητα σε πλήθος προορισμών και ξενοδοχειακών μονάδων, σε όλη την Ελλάδα, βασισμένο στο concept της πετυχημένης έντυπης έκδοσης «Διακοπές», που για πολλές δεκαετίες μας "ταξίδευε".

Οι Διακοπές είναι μια δυναμική τουριστική πύλη όπου ο αναγνώστης μπορεί να μάθει ό,τι τον ενδιαφέρει: από τις «κλασικές» τουριστικές αναφορές, μέχρι να ενημερωθεί για θέματα τρέχουσας επικαιρότητας και να επιλέξει ανάμεσα σε πολλές ιδέες και προτάσεις αποδράσεων σε όλη την Ελλάδα.

Παράλληλα, κάθε τουριστική μονάδα, θα έχει την δυνατότητα προβολής της μέσα από τις σελίδες μας.

Το παλιό μας vortal Ταξίδια δεν θα το αποχωριστούμε τελείως. Θα παραμείνει ένα ανοιχτό site όπου θα μπορεί κανείς να βρει όλο το υλικό μας, μέχρι τον Απρίλιο του 2012.

Τα Ταξίδια και κυρίως ο Αγροτουρισμός, σας παρότρυναν να «Δείτε την Ελλάδα με άλλα μάτια»,  υπήρξαν μια πρωτοπόρος διαδικτυακή πύλη που αγάπησε πραγματικά την Ελλάδα, αλλά και έθιξε κάποιες ασχήμιες μας. Ο Αγροτουρισμός αγάπησε το ελληνικό φαγητό, την ελληνική παράδοση, τις γωνιές της Ελλάδας και φυσικά το πολιτισμό της. Προώθησε την οικολογική ευαισθητοποίηση και συνείδηση και φυσικά έδωσε έμφαση σε κάθε εναλλακτική μορφή τουρισμού (αγροτουρισμού, οικοτουρισμού). Όλα αυτά θα έχουν την θέση τους και στη πύλη Διακοπές.

Για πάνω από δέκα χρόνια, ο Αγροτουρισμός (Ταξίδια) του in.gr υπήρξε σημείο αναφοράς.

Κλείνοντας, θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε την Ξένια Παπασταύρου που υπήρξε η ψυχή του Αγροτουρισμός.


Και μην ξεχνάτε, από εδώ και πέρα, στο in.gr ακόμα και τα «Ταξίδια» πήγαν «Διακοπές».

Επισκευτείτε τη νέα μας πύλη εδώ

in.gr Ταξίδια

Νέα:  Περισσότερα Θέματα

Τα σχόλιά σας

Περισσότερα άρθρα προς σχολιασμό

Πείτε την άποψή σας έως 700 χαρακτήρες με κενά (spaces)

Τα πεδία που είναι σημειωμένα με * είναι υποχρεωτικά

 

Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Το in.gr δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια και όσα είναι γραμμένα με κεφαλαία γράμματα. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται. Αν έχετε οποιαδήποτε παρατήρηση, μπορείτε να την καταγράψετε στην δικτυακή σελίδα: support.in.gr


 
 ανά τόπο

Κάντε click στο χάρτη και μετά επιλέξτε περιφέρεια ή νομό

Αναζήτηση 

Δημοφιλέστεροι Προορισμοί