Τιμητική διάκριση για το Argentikon Luxury Suites στη Χίο


Τιμητική διάκριση για το Argentikon Luxury Suites στη Χίο
(Φωτ. www.argentikon.gr)  
Το Argentikon Luxury Suites, All Suites Boutique Hotel στον Κάμπο της Χίου, έλαβε την τιμητική διάκριση "Τουρισμού & Γαστρονομίας'' (Tourisme et de la Gastronomie) με τίτλο "Δίπλωμα Αξίας και Εθνικού Γοήτρου'' (Diplome de Merite et de Prestige National). Το βραβείο έχει θεσμοθετηθεί από την Επιτροπή της Γαλλίας της εφημερίδας του Κοινοβουλίου (Le Journal du Parliament) και απονέμεται σε ξενοδοχεία που προσφέρουν εξαιρετικές υπηρεσίες και ξεχωριστή διαμονή.
Η αξιολόγηση των εγκαταστάσεων, ανέσεων, υπηρεσιών και τροφίμων, έγινε με μυστικό τρόπο από επισκέπτες που διέμεναν στο Argentikon και έζησαν την εμπειρία προσωπικά.
 
Πληροφορίες, Argentikon Luxury Suites, τηλ. 22710 33111, φαξ. 22710 31465, www.argentikon.gr

Argentikon Luxury Suites

Νέα:  Περισσότερα Θέματα

Τα σχόλιά σας

Περισσότερα άρθρα προς σχολιασμό

Πείτε την άποψή σας έως 700 χαρακτήρες με κενά (spaces)

Τα πεδία που είναι σημειωμένα με * είναι υποχρεωτικά

 

Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Το in.gr δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια και όσα είναι γραμμένα με κεφαλαία γράμματα. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται. Αν έχετε οποιαδήποτε παρατήρηση, μπορείτε να την καταγράψετε στην δικτυακή σελίδα: support.in.gr


 
 ανά τόπο

Κάντε click στο χάρτη και μετά επιλέξτε περιφέρεια ή νομό

Αναζήτηση 

Δημοφιλέστεροι Προορισμοί