Οι μαίανδροι του Νέστου (Φωτ. Andronikos)

Ανατολική Μακεδονία & Θράκη

18/05/2010 16:37

Πύλη εισόδου στην Ευρώπη και σταυροδρόμι δύο πολιτισμών, του ανατολικού και του δυτικού, η Ανατολική Μακεδονία και Θράκη αποτελεί μια περιφέρεια με ξεχωριστό χαρακτήρα. Το θρακικό της τμήμα, που είναι και το μεγαλύτερο, ενσωματώνει το χριστιανικό και το μουσουλμανικό στοιχείο, αφού οι μουσουλμάνοι είναι σημαντικό κομμάτι με εκατοντάδες χιλιάδες κατοίκους.

περισσότερα »

 
Αποδράσεις
Σκι στη Δράμα
Σκι στη Δράμα
10/01/2012
Αν θέλετε να απολαύσετε σκι και να κάνετε διακοπές σε ένα πανέμορφο βουνό της Ελλάδας, το χιονοδρομικό κέντρο του Φαλακρού στη Δράμα αποτελεί μια ιδανική επιλογή.

Περισσότερα

Επισκεφθείτε
Το ξενοδοχείο "Τ' Αλώνι του Κυρ Θανάση" στον Βώλακα Δράμας
Το ξενοδοχείο "Τ' Αλώνι του Κυρ Θανάση" στον Βώλακα Δράμας
16/01/2012
To Ξενοδοχείο "Αλώνι του Κυρ Θανάση" αποτελεί ένα ξεχωριστό προορισμό για τουρισμό κάθε εποχή, αφού λόγω θέσης και υψομέτρου προσφέρει το πλεονέκτημα του δροσερού καλοκαιριού και του πολλά υποσχόμενου για αθλητική δράση χειμώνα.

Περισσότερα

Επισκεφθείτε
Το Πάσχα στις Φέρες στο Δέλτα του Έβρου
Το Πάσχα στις Φέρες στο Δέλτα του Έβρου
15/03/2011
Μια από τις καλύτερες εποχές να επισκεφτείτε το Δέλτα του Έβρου είναι η Άνοιξη. Το μαγευτικό τοπίο ξεδιπλώνεται μπροστά σας σε μία διαδρομή 20χλμ. στο ανατολικό τμήμα του Δέλτα.

Περισσότερα

Συνταγές
Βαρβάρα με νισεστέ
04/12/2011
"Συνταγή παραδοσιακή από το Διδυμότειχο Εβρου. Φτιάχνεται στις 4 Δεκεμβρίου, της Αγίας Βαρβάρας, αλλά και όποτε άλλοτε θέλουμε, συνήθως το χειμώνα. Είναι γευστική και υγιεινή." Χριστίνα Χατζηστεργίου, αναγνώστρια.

Περισσότερα


 
 ανά Περιοχή

Κάντε click στο χάρτη και μετά επιλέξτε περιφέρεια ή νομό

Αναζήτηση 

Δημοφιλέστεροι Προορισμοί