Πελάδα στη λιμνοθάλασσα του Μεσολογγίου.

Στερεά Ελλάδα και η Εύβοια

20/05/2010 11:12

Η Στερεά Ελλάδα είναι μία από τις ορεινότερες περιοχές της Ελλάδας. Περιλαμβάνει δύο ορεινά συγκροτήματα. Αυτό που εκτείνεται δυτικά, είναι η νότια προέκταση της Πίνδου, με τα Άγραφα, το Βελούχι, τα Βαρδούσια, τη Γκιόνα κ.α. Το άλλο που εκτείνεται ανατολικά είναι συνέχεια της Όθρης, με τα βουνά, Οίτη, Καλλίδρομο, Παρνασσό, Ελικώνα.

περισσότερα »

 
Αποδράσεις
Εκδρομή στην Εύβοια: Βόλτα με άλογα στις Καματριάδες
Εκδρομή στην Εύβοια: Βόλτα με άλογα στις Καματριάδες
13/01/2012
Αν θέλετε να πάρετε τα παιδιά σας ή την παρέα σας και να κάνετε μία γρήγορη απόδραση από την Αθήνα, το Ιππικό Κέντρο στις Καματριάδες είναι πολύ καλή ιδέα για εκδρομή.

Περισσότερα

Επισκεφθείτε
Το Avantis Suites Hotel  στην Ερέτρια
Το Avantis Suites Hotel στην Ερέτρια
10/04/2012
Χτισμένο στην νοτιοανατολική πλευρά της πόλης της Ερέτριας, το παραθαλάσσιο Avantis Suites Hotel σας προσφέρει ένα ήρεμο και ζεστό περιβάλλον μπροστά στα νερά του Νότιου Ευβοϊκού κόλπου.
Δείτε την προσφορά για το Πάσχα 2012.

Περισσότερα

Επισκεφθείτε
Η 10η γιορτή τσίπουρου στον Κ. Μπράλο Φθιώτιδας
Η 10η γιορτή τσίπουρου στον Κ. Μπράλο Φθιώτιδας
24/11/2011
Με αφορμή την εποχή, όπου γίνονται όλες οι "ενδιαφέρουσες" αποστάξεις ανά την Ελλάδα, δοκιμάστε μια μονοήμερη εκδρομή στο Μπράλο, στην Αμφίκλεια. Εκεί, την Κυριακή 27 Νοεμβρίου 2011, θα έχετε την ευκαιρία, να πάρετε μέρος σε ένα τσιμπούσι ...ολκής με χορούς, φαγητό, κρασί και φυσικά άφθονο τσίπουρο.

Περισσότερα

Συνταγές
"Κολλοχαλβάς" με νισεστέ από το Προσήλιο Γκιόνας
"Κολλοχαλβάς" με νισεστέ από το Προσήλιο Γκιόνας
23/03/2011
Η κυρία Φωτεινή Κατσίμπρα προτείνει τον "κολλοχαλβά" ή αλλιώς χαλβά με νισεστέ ο οποίος όπως μας λέει η ίδια "είναι πολύ πιο ελαφρύς από τον χαλβά Φαρσάλων και στη γεύση και στην πέψη και τρώγεται και ζεστός και κρύος - η τέλεια λύση για γλυκό τελευταίας στιγμής..."

Περισσότερα

Τελευταία Νέα του Αγροτουρισμού:  

 


 
 ανά Περιοχή

Κάντε click στο χάρτη και μετά επιλέξτε περιφέρεια ή νομό

Αναζήτηση 

Δημοφιλέστεροι Προορισμοί