Η 1η Συνάντηση για την Ελληνική Αμπελουργία στις 20 και 21 Απριλίου 2012

02/04/2012 16:41

Τίτλος της διημερίδας «Το μέλλον του ελληνικού αμπελώνα επί τάπητος». Ο Ελληνικός Αμπελώνας βαίνει διαρκώς συρρικνούμενος, καθιστώντας την ανάγκη βελτιωτικών παρεμβάσεων απαραίτητη. Σχόλια(1)Ανοιχτό προς σχολιασμό  

περισσότερα »

 
Ο Νίκος Λουκάκης, Wine Manager στα Cellier (δεξιά), με ένα ζευγάρι φίλων των Cellier
Νέο κατάστημα Cellier στα Νότια Προάστια
Τετ 11/04/2012
Tα Cellier, εκ των κορυφαίων ελληνικών αλυσίδων λιανικής στο χώρο του κρασιού και των ποτών, εγκαινίασαν ένα νέο κατάστημα επεκτείνοντας τη δραστηριότητα τους στα Νότια Προάστια. ΣχόλιαΣχολιάστεΑνοιχτό προς σχολιασμό  
Περισσότερα
Τα αμπέλια του Βελβεντού
Εκδρομή στο Βελβεντό και γνωριμία με τα κρασιά του
Τρι 13/03/2012
Η γνωστή Θεσσαλονικιώτικη εταιρεία "προώθησης του κρασιού και της γαστρονομίας" Wine Plus, μας καλεί σε μια εκδρομή στο Κοζανίτικο κεφαλοχώρι Βελβεντό για να γνωρίσουμε καταρχάς τα κρασιά του, αλλά και το ίδιο το χωριό. Σχόλια(1)Ανοιχτό προς σχολιασμό  
Περισσότερα
Kyr-Yianni e shop: Παραγγείλετε online τα κρασιά του κτήματος Κυρ-Γιάννη
Πεμ 12/01/2012
Ένα νέο ηλεκτρονικό κατάστημα γεννήθηκε από την συνεργασία, της εταιρίας Κυρ-Γιάννη και του έμπειρου διαδικτυακού καταστήματος House of Wine. To Kir-Yianni e-shop, είναι πλέον στην διάθεση των φίλων του Κτήματος Κυρ-Γιάννη, και των απανταχού οινόφιλων. ΣχόλιαΣχολιάστεΑνοιχτό προς σχολιασμό  
Περισσότερα
Οινο-Περιηγήσεις
Απολαύστε ένα μενού 3 πιάτων και 3 διαφορετικών κρασιών του Άγγελου Ρούβαλη, με 18€
05/04/2012
Μια μοναδική βραδιά γευσιγνωσίας, με οδηγό τα αρώματα κρασιών του Άγγελου Ρούβαλη και τις γαστρονομικές προτάσεις του εστιατορίου Piu Verde. ΣχόλιαΣχολιάστεΑνοιχτό προς σχολιασμό  
Μενού 3 πιάτων και 3 κρασιών του Αν. Μπαμπατζιμόπουλου, με 20€ στο Piu Verde
27/03/2012
Το εστιατόριο Piu Verde, σας περιμένει για μια ακόμα βραδιά, την Πέμπτη 5 Απριλίου 2012, μετά τις 18:00, για μια οικονομική προσφορά γεύσεων και αρωμάτων κρασιού! Σχόλια(1)Ανοιχτό προς σχολιασμό  
Η πρόσκληση των διοργανωτών
Δειπνήστε στο Wagamama και κεραστείτε το λευκό κρασί, "Μικρός Βοριάς Riesling" του Άγγελου Ρούβαλη
08/03/2012
Την Πέμπτη 22 Μαρτίου, οι φίλοι της ασιατικής κουζίνας θα έχουν μια πολύ καλή ευκαιρία , να απολαύσουν ένα ποτήρι λευκό κρασί από την ποικιλία Riesling της σειράς Μικρός Βοριάς του Άγγελου Ρούβαλη, κερασμένο, παραγγέλνοντας ένα κυρίως πιάτο. Σχόλια(1)Ανοιχτό προς σχολιασμό  
Η αφίσα της εκδήλωσης
Οινόραμα 2012: Η 11η έκθεση κρασιού, αποσταγμάτων και αμπελοοινικού εξοπλισμού
06/03/2012
Το Οινόραμα πρωτοδιοργανώθηκε στις αρχές της δεκαετίας του 1990 και έκτοτε κάθε δύο χρόνια αποτελεί το παραδοσιακό ραντεβού για επαγγελματίες και φίλους του κρασιού. ΣχόλιαΣχολιάστεΑνοιχτό προς σχολιασμό  
Συνάντηση του Wine Club THESSALONIKI ’96 με επίκεντρο την εκλεκτή λευκή ποικιλία Μαλαγουζιά
23/02/2012
Στην πρώτη συνάντηση του 2012 του Wine Club θα γνωρίσετε τα μυστικά της ελληνικής λευκής ποικιλίας Μαλαγουζιά, καταγωγής Αιτωλοακαρνανικής, που σώθηκε από τον αφανισμό για να δώσει κρασιά με εντυπωσιακό άρωμα και αξιαγάπητο πλούτο.
Σχόλια(2)Ανοιχτό προς σχολιασμό  
Η πρόσοψη του blink
Το blink Bar στην Πλ. Καρύτση
10/02/2012
Η Πλατεία Καρύτση είναι ένας κλασικός bar-ότοπος εδώ και σχεδόν 10 χρόνια. Την τελευταία πενταετία το blink bar αποτελεί μια πολύ καλή επιλογή στο είδος του, για όλο το ευρύτερο Κέντρο. Καθαρά ποτά, εξαιρετικά cocktails και καλή μουσική αποτελούν τα βασικά ατού αυτού του bar. ΣχόλιαΣχολιάστεΑνοιχτό προς σχολιασμό  
Το Piccadilly Plus παρουσιάζει εκλεκτά κρασιά του Κτήματος Τέχνη Οίνου
19/01/2012
Την Τετάρτη 25 Ιανουαρίου μία πολύ ιδιαίτερη γαστρονομική εμπειρία περιμένει τους 50 λάτρεις του κρασιού που θα έχουν την ευκαιρία να βρεθούν στο Piccadilly Plus, στην Θεσσαλονίκη. ΣχόλιαΣχολιάστεΑνοιχτό προς σχολιασμό  
Δοκιμάστε κρασιά στις 16 Ιανουαρίου στην εκδήλωση "Τα ΒορΟινά"
04/01/2012
Στις 16 Ιανουαρίου 2012 «Τα ΒορΟινά» επιστρέφουν στην Αθήνα για να ξανασυναντηθούν οι οινόφιλοι της πρωτεύουσας με τους οινοπαραγωγούς της Βόρειας Ελλάδας. ΣχόλιαΣχολιάστεΑνοιχτό προς σχολιασμό  
To Ραψάνη Grand Reserve τετραετούς παλαίωσης εμπλουτίζει τη σειρά ΡΑΨΑΝΗ TSANTALI
19/12/2011
Η οινοποιία TSANTALI παρουσιάζει τον Ραψάνη GRAND RESERVE, έναν οίνο ιδιαίτερα υψηλών προδιαγραφών που αποτελεί μια θαυμάσια επιλογή για να συνοδεύσει κρέατα με πλούσιες κόκκινες
σάλτσες, κυνήγι και παλαιωμένα τυριά. ΣχόλιαΣχολιάστεΑνοιχτό προς σχολιασμό  
Το πρώτο Ελληνικό Nouveau γιορτάζει τα 25 του χρόνια
23/11/2011
Είκοσι πέντε χρόνια πριν η εταιρία Μπουτάρη, με ιστορία από το 1879, κυκλοφόρησε το πρώτο ελληνικό Nouveau. ΣχόλιαΣχολιάστεΑνοιχτό προς σχολιασμό  

 
 ανά Περιοχή

Κάντε click στο χάρτη και μετά επιλέξτε περιφέρεια ή νομό

Αναζήτηση 

Δημοφιλέστεροι Προορισμοί